Showlinkiltä tuli 27.9. ilmoitus, että Primon Tanskan muotovalion arvo oli tallennettu KoiraNettiin. Se kävi siis melkoisen nopeasti sen jälkeen kun sain paperit liikeelle. CACIBien vahvistamisessa mennee vielä puolisen vuotta, mutta niillä ei nyt mitään kiirettä olekaan. Primollahan ei kuitenkaan ole CACIBeja kuin kahdesta maasta.

IMG_7581.jpg

IMG_7583.jpg

Syksy on kulunut kiireisissä merkeissä. Paljon on ollut menoa niin viikolla kuin viikonloppuisinkin. Olemme osallistuneet mm. ATT:llä järjestettyyn Outi Harjun agilitykoulutukseen ja lisäksi syyskuussa käynnistyivät Kelpokoiran treenit jokaviikkoiseten ATT:n viikkotreenien lisäksi. Kelpokoiran kurssi tosin on vain kuusi kertaa, joten se päättyykin jo marraskuun puolella. Tuulia ja Timo ovat vetäneet kyllä tosi hyviä treenejä, olen tykännyt hurjasti.

Kaksi viikkoa sitten Tuulian treeneissä Primo oli poikkeuksellisen estehakuinen ja napsi muutamia ylimääräisiä hyppyjä. Lisäksi se otti esteitä ja putkia lelupalkka suussa ilakoiden - siis Primo, joka aina suorittaa osoitetut esteet mutta ei todellakaan ole mikään itsekseen esteillä rallattelija. Eilen taas Timon treeneissä Primolla löytyi mahtavasti vauhtia ja selvitimme radan lähestulkoon puhtaasti. Vielä kun sen keinun saisi kuntoon... Onneksi saimme siihen Outilta uusia treenivinkkejä.

IMG_9826.jpg

Primolla kävi aivan syyskuun alussa tyttöystävä kylässä, mutta valitettavasti pentuja ei tällä kertaa tullut. Astutus sujui kuitenkin kumpanakin päivänä hyvin ja voisi sanoa, että koirien kemiat kohtasivat. Ne olivat kovin leikkisiä ja ystävällisiä toisiaan kohtaan. Uskon, että tapahtumasta jäi koirille hyvä mielikuva, niin luonnollisesti ja sujuvasti kaikki kävi.

Agilityn vastapainoksi olen pyrkinyt edelleen pitämään lenkit vaihtelevina, vaihtelevassa maastossa. Lisäksi Primo on päässyt muutaman kerran juoksulenkille. Etenkin mökillä on ollut mukava käydä juoksemassa, kun siellä Primo on saanut olla koko juoksulenkin ajan vapaana. Hirvikärpäsiltäkään ei olla vältytty.

Valokuvaaminen on vähän jäänyt. Ja jos kamera onkin ollut mukana, on kuvien käsittely antanut odottaa itseään. Tänään sain muutamia kuvia lisättyä galleriaan, vanhimmat elokuulta. Josko seuraava päivitysväli olisi vähän lyhyempi...

IMG_9859.jpg