Kevät etenee suurin harppauksin, piti vaihtaa blogin ulkoasukin, kun vanha oli niin talvinen. Torstaina bongattiin Primon kanssa leskenlehtiä tienpientareelta. Turussa mustarastaat ja kyyhkyset antavat kuulua itsestään, Eurassa Primo on saanut ihmetellä joutsenien, fasaanien ja lokkien huutoa. Tällä viikolla on ollut kyllä ihania lenkkeilykelejä. Primo on myös edistynyt autokoulussa, sillä tällä viikolla poika ei ole lähtenyt yhdenkään auton perään (ja on jättänyt myös pyöräilijät rauhaan).

Menimme taas viikonlopuksi vanhempieni luokse maalle. Eilen olin melkein koko päivän ulkona Primon kanssa. Aluksi Primo sai leikkiä veljeni luona minun pestessäni siellä autoa. Primo juoksi pallon perässä ja etsi piilottamiani nameja nurmikolta. Jatkoimme myöhemmin palloilua vielä vanhempieni luona, ja lisäksi harjoittelin eteen namialustalle lähettämistä. Siitä puheen ollen olemme nyt ilmoittautuneet myös agilityn alkeiskurssille, joka alkaa 28.4. ja kestää kahdeksan viikkoa.

Tänään olimme Primon kanssa Laitilassa match show'ssa. Pentuja oli ilmoittautunut 34. Me saimme numeron 32 ja olimme kehässä viimeisinä kahden muun koirakon kanssa. Tuomari kehui jokaista pentua ystävälliseksi ja sanoi kunkin esiintyvän kauniisti. Primo sai punaisen nauhan ja jäimme odottelemaan punaisten pentujen kehää.

Siellä Primoa ei sitten enää huvittanutkaan yhtään seisoskella. Primo oli selvästi väsynyt ja yritti koko ajan istua. Emme päässeet punaisesta kehästä jatkoon, mutta en ollut siitä ollenkaan harmissani. Primo oli kuitenkin siihen asti jaksanut käyttäytyä niin kiltisti, ja päivä oli todella mukava. Ihmisiä kävi kyselemässä Primosta ja sen edustamasta rodusta, ja tapasimme myös pari kooikerhondjeakin. Paikalla olivat Raumalta Nuutti (Wishdecoy Raymond Olivia) ja Maru (Wishdecoy Ruth Olivia) sekä Namun 4 kuukauden ikäinen pentu Wishdecoy Sigrid Paris eli Netta. Myös Uffen näimme vilaukselta.

Ensi lauantaina meidän pitäisi mennä ensimmäisiin virallisiin näyttelyihin Laitilaan. Vähän on epävarma olo ilmoittautumislomakkeen perillemenosta kun ei ole vielä mitään papereita tullut takaisin, mutta jospa nyt ensi viikon aikana sitten...

Alla kaksi kuvaa lauantailta 10.4.2010.

Primo hengähtää palloleikin lomassa.

 

Ylväs poika katselee taivaalla liitäviä lokkeja.