Viikonlopun aikana sain vihdoin aikaiseksi päivittää hieman myös kuvagalleriaa. Nyt sieltä löytyy uusia kuvia tapaamisilta Mindi-koikkerin kanssa. Muitakin kuvia on varmaan tulossa tässä lähipäivinä, sillä esimerkiksi tänään tuli kuvattua Primon kahluupuuhia mökillä. Tällä kertaa ei menty uimaan asti, mutta jospa ensi viikonloppuna sitten taas. Jossain vaiheessa melko läheltä ui 6-henkinen sorsaperhe, mutta siltikään Primo ei lähtenyt perään. Ehkä Primo olisi lähtenytkin, jos linnut olisivat olleet vielä hieman lähempänä... Kovasti poju tuijotteli perään ja vähän niiskuttikin, mutta ei vaan rohjennut lähteä uimaan.

Päätin mökillä ryhtyä tuumasta toimeen ja aloin siivota rantaa kaisloista. Työkaluja ei tietenkään osunut mukaan, mutta revin ruohoja sitten käsin niin kauan kunnes alkoi sormista veri virrata... No, aika paljon ehdin mielestäni saada aikaiseksi ja Primo tietysti auttoi minkä kerkesi. Kovasti poitsu kanniskeli kaisloja ja jonkin verran taisi myös ihan syödä niitä...

Lauantaina käytiin Raumalla pyörähtämässä Primon synnyinkodissa eli Bullbenz-kennelissä. Primo pääsi lenkille erikseen sekä Sadeen että Peterin kanssa. Edelleen tulivat mainiosti juttuun Peterin kanssa, lenkillä kuljettiin vähän ristiin ja rastiin eikä kummankaan taholta tullut minkäänlaista sanomista. Sisällä Primo sai hengailla jonkin aikaa Vickyn kanssa, mutta varsinaisesti koirat eivät kuitenkaan leikkineet yhdessä. Primo kyllä kävi itsekseen lähes koko lelukorin läpi, ja levitti varmaan 20 eri lelua ympäri taloa leikittyään jokaisen kanssa hetken aikaa.... Kai ne oli niin kivoja leluja kun ovat erilaisia kuin kotona on. Jostain syystä Primo aina tykkää Trygien luona käydessämme leikkiä palloilla, kun taas kotona eivät pallot kiinnosta ollenkaan - paitsi jos ollaan ulkona.

Tänään kuului hienoja uutisia, sillä sisarukset Isla ja Peter olivat molemmat valioituneet tämän päivän näyttelyissä - Isla Pöytyällä ja Peter Helsingissä. Kumpainenkin sai saman tien useammankin maan valiotittelit nimensä eteen. Vielä kerran paljon onnea Annelle ja Jonnalle! Primon mummo Sally oli lisäksi ollut ROP Helsingissä. Paljon onnea kaikille menestyneille!