Kesä meni jo - pakko se oli vihdoin uskoa viimeistään maanantaina, kun aamulla töihin lähtiessä auton tuulilasia peitti jääkerros. Me ei tehty kesällä oikein mitään sen erikoisempaa. Käytiin jonkun kerran vähän treenaamassa keppejä omatoimisesti hallilla. Välillä saatiin apuakin, ja hyviä vinkkejä tulikin. Harmi kyllä, emme ehtineet/päässeet/muistaneet käydä kertaakaan vinttikoiraradalla viehejuoksuharjoituksissa. Kauden päättäjäisetkin menivät minulta täysin ohi. No, ensi vuonna sitten... Alla kuvakooste Primon kesästä.

2005IMG_3493.jpg

Toukokuussa piti mm. pönöttää kukkapenkin edustalla.

20160531_184955.jpg

Primo on varsinainen laiturikoira. Parasta on kaislojen kurkottelu.

20160609_105132.jpg

Makoilu ja piehtaroiminen nurmikolla (kesken lenkin) kuuluu kesään.

Desktop3.jpg

Missä ruokaa, siellä Primo. "Mummulassa" kannattaa aina kerjätä.

IMG_4210_0207.jpg

Kesällä saa herkutella ulkona lihakaupasta ostetuilla raakaluilla.

 

Elokuussa alkoivat ohjatut treenit ATT:llä, mutta emme päässeet osallistumaan kertaakaan ennen syyskuuta. Edelleen on pitänyt jättää muutamana keskiviikkona harkat välistä, joten aika rauhallisesti olemme palailleet arkeen... Vaikuttaisi siltä, että keinu ja kepit ovat hiljalleen vähän edistyneet. 

Kaksi viikkoa sitten keskiviikkona Primolla oli puolivuosittaishuolto osteopaatti Leena Piiran luona. Primolla oli vain pientä perusjumia, ei yhtään lukkoa. Ylipäätään se oli hyvässä kunnossa, ja seuraava käynti sovittiin jälleen puolen vuoden päähän. Toivotaan että selvitään talvestakin ilman pahempia liukastumisia sun muita.

Viime sunnuntaina olimme yhdessä metsälenkillä Anne T:n ja pikkutyttöjen eli Lemonin ja Arielin kanssa. Kuvia löytyy tämän linkin takaa. Primo ei antanut pikkuneideille juuri minkäänlaista huomiota, vaan oli enemmän hajujen sekä marjojen syömisen perään.

Huomasin eilen, että Picasan kuvasivusto on nyt lakannut toimimasta. En löydä mistään ohjetta/tietoa siitä, miten Goolgen Kuvat saa jaettua vastaavanlaisesti kuvakirjastona. Saan vain suorat linkit yksittäisiin albumeihin. Jatkan asian selvittämistä ja yritän saada jossain vaiheessa päivitettyä framessa olevan linkin toimivaksi.