Näköjään olen viimeksi kirjoittanut episten jälkeen. No, tänäänkin osallistuttiin pitkän arpomisen jälkeen oman seuran epävirallisiin agilitykisoihin. Vuorossa oli agilityrata joka muodostui 13 esteestä: hyppyjä, putki, A, pituus ja puomi. Rataantutustumisessa päättämäni ohjauskuviot vaihtuivat lennossa radalla, kun koirassa oli vähän odotettua enemmän virtaa ja ohjaamiseni oli myöhässä jo varmaan toiselta esteeltä alkaen... Yksi kielto tuli (juoksi ohi) ja puomin alastulolta vitonen, kun kartturille iski totaalinen black out ja alastulojen käskyt jäi kokonaan antamatta. Muilta osin ihan kiva rata hyvällä fiiliksellä, ja ihanneaikakin alitettiin. Medeissä oli 16 osallistujaa ja 10 virhepisteellä irtosi 6. sija.

Tämänpäiväinen suoritus kuvaa hyvin meidän agilityn tilannetta ihan treeneissäkin: Primolla alkaa olla vauhtia. Koira vaikuttaisi kehittyneen ja saaneen motivaatiota, mutta ohjaaja ei ole sitten kehittynyt ilmeisesti yhtään. Käsittämätöntä miten myöhässä voi ohjaus olla! Ja ne ohjauslinjat.... Pakko yrittää ryhdistäytyä. Ohjatuissa treeneissä ei ehdi eikä voi harjoitella kaikkea, pitäisi käydä enemmän omallakin ajalla treenailemassa.Rianna (Bullbenz Kooi Nora Sade) syyskuussa 2012.Riannan ja Primon yhteinen keppi.


Tällä viikolla on tavallista enemmän agilityä, kun viikkotreenien ja episten lisäksi olemme vielä lauantaina osallistumassa ATT:llä vierailevan Eva Lacnakovan koulutukseen. Tätäkin emmin pitkään, mutta jossain vaiheessa on kai pakko uskaltautua uusien kouluttajien oppeja kuulemaan, omasta jännittämisestä huolimatta.


'
Mindin ja Primon leikkiä 14.10.2012.
 

Agilityn lisäksi Primo on saanut osallistua muutamaan mätsäriin syksyn aikana. Paras mätsäritulos on ollut pienten aikuisten sinisten ykkönen. L-SSK:n järjestämästä handler-kisasta tuli myös ykkössija - se oli niitä harvoja kertoja, jolloin Primo on heilutellut iloisesti häntää kehässä. smiley Yleensä poitsu vain pönöttää vakavana.

Primon hieronta oli syys-lokakuun vaihteessa, ja oli jälleen mukava kuulla, ettei pojalla ollut mitään suurempia jumeja. Pientä kireyttä reisissä, ei juuri muuta. Seuraava hieronta otetaan varmaan vuodenvaihteen tietämillä, jos ei tässä välissä ilmene mitään ongelmia.