Blogin verkkainen päivitystahti jatkuu näemmä tänäkin vuonna. Paljoa ei ole kerrottavaakaan. Ruokinta-asiat ovat jälleen pyörineet enemmän mielessä, ja aloin tammikuussa pitkän tauon jälkeen lisäämään raakaruoan osuutta Primon ruoassa. Olen kyllä ollut ihan tyytyväinen Golden Eaglen kuivamuonaan, mutta kokeilen välillä taas monipuolistaa jätkän ruokavaliota. Talven aikana olen todennut Primon myös lihoneen tai saaneen massaa lisää. Alkaakohan ikä jo vaikuttaa ja ruoka tarttua paremmin koiraan, vai onko syy yksistään liiallisessa herkkujen määrässä...? :) Herkkuosastoa onkin  kevennetty sittemmin.

IMG_7422.jpg

Treenit ovat käynnistyneet varsin maltillisesti, sillä Primolle sattui eräänlainen heiluriovien väliin jääminen vuodenvaihteen tietämillä, ja tapahtuneesta aiheutuneet jumit käytiin hoidattamassa pois osteopaatilla ja hieronnassa. Lisäksi alkuvuoteen on osunut jonkin verran muita menoja, sairastelua tai sitten epikset, joiden vuoksi treenivuoro on jäänyt käyttämättä. Muutamia hyviä pujottelutreenejä ollaan kyllä saatu aikaiseksi, silloin kun hallille asti on päästy. Ostin yhden irtotreenikerran OneMindDogs-arenallekin ensi viikolle, ehkä niistä treneistä saisi sitten enemmän tarinaa aikaiseksi.

Helmikuun alussa Primo pääsi lenkille Bullbenz-tyttöjen Riannan, Lemonin ja Arielin kanssa. Lenkin kuvasato jäi sen verran laihaksi, ettei niissä oikeastaan ole mitään julkaisemisen arvoista. Koirilla oli kuitenkin hauskaa ja lumi pöllysi! Primokin innostui vähän irrottelemaan. 

Ystävänpäivänä kävimme terrierityttöjen kanssa metsälenkillä. Vaikka yritimme liikkua rivakasti, ei valo oikein riittänyt kuvien ottamiseen. Suurin osa kuvista on hirvittävän epäselviä, mutta ainakin joistain välittyy kuitenkin  vauhdikas tunnelma, joten päästin kuvia nettiin asti varsin löyhän seulan läpi. Epämääräisiä möykkyjä voi katsella täältä.

Eilen oli niin upea auringonpaiste töistä kotiin tullessa, että otin pitkästä aikaa kameran mukaan tavalliselle peltolenkille. Nopeasti se aurinko jälleen katosi metsän taa, mutta muutaman kuvan ehdin kuitenkin napata. Niitä pääsee katselemaan täältä

Primolta katkesi hammas mystisesti loppuviikolla. Katkeamistapa ja suun tarkempi tutkiskelukin osoittivat, että kyllä sinne jonkinlainen tynkä juurineen on jäänyt, ja niinpä Primoa odottaakin myös hammashoito ensi viikolla. Sitä ennen kuitenkin pidetään vielä peukkuja ja jännitetään, josko Primo pääsisi onnistuneesti treffailemaan erästä neitikoikkeria.