Ennen vuoden vaihtumista on kai hyvä vetää yhteen kuluneen vuoden viimeisiä tapahtumia. Agilityn osalta syyskausi on ollut mahtava. Olen oppinut hurjasti, vaikka opit aina välillä unohtuvatkin radalla ollessa... Olen myös oivaltanut uusia asioita, joita en osaa, mutta joihin pitäisi panostaa. Sekä Kelpokoiran että ATT:n treenit ovat olleet mieluisia. Todellakaan ei olla aina onnistuttu kaikessa ja tehty huippuratoja, mutta yleisesti ottaen treeneistä on jäänyt hyvä fiilis. Ja joulun alla oli mukava saada viesti siitä, että meillä on kurssipaikka myös kevääksi Tuulian ryhmässä, sen lisäksi että ATT:n treenit jatkuvat ennallaan.

Joulukuun alussa matkasimme Primon kanssa muutaman vuoden tauon jälkeen Helsingin voittajanäyttelyihin. Primo on esiintynyt Helsinki Winnerissä ja Voittajassa viimeksi juonioriluokassa vuonna 2010. Vailla minkäänlaisia ennakko-odotuksia lähdimme nyt meille entuudestaan vieraiden tuomareiden arvioitavaksi. Lauantain Helsinki Winner -näyttelyssä menestys tuli aivan puskista, ja olin ikionnellinen Primon voittaessa valioluokan ja sijoittuessa paras uros -kehässä kolmanneksi. Mahtavinta oli tuomarin antamat kehut, en muista että koskaan aikaisemmin olisi kukaan tuomari tullut erikseen sanomaan mitään. Primo olisi yhtä hyvin voinut olla vaikka BIS, niin isolta menestykseltä se tuntui! Pitkän päivän kruunasi läpijuoksu isossa kehässä osana ROP-kasvattajaryhmää. Vaikka tiesi jo ennalta kyseessä olevan pelkän läpijuoksun, oli tilanne silti jännittävä ja erityinen.

IMG_6965.jpg

Pakkohan oli käydä kuvauspisteellä ottamassa kuvia ShowLinkin kojulta ostamani Paras Uros 3 -ruusukkeen kanssa. :) Yleensä en ruseteista ja pokaaleista perusta, mutta tällä kertaa halusin ostaa ruusukkeen muistoksi.

 

Sunnuntain Voittaja-näyttelyssä menestys oli maltillisempaa, sillä Primo sai EH:n aika mitäänsanomattomalla arvostelulla. Kennel Bullbenz sai kasvattajaluokassa muistaakseni KP:n, mutta sijottui toiseksi.

Tässä videolinkki lauantaiseen Bullbenz-jengin esiintymiseen isossa kehässä: http://youtu.be/2uwdfzrTbgc

Vielä viikkoa ennen joulua näytti siltä, ettei valkoista joulua tänäkään vuonna tule, mutta muutaman päivän aikana muuttui maailma hetkessä valkoiseksi. Alla muutama kuva, jotka on otettu lenkiltä cairn-tyttöjen kanssa 20.12. Silloin oli vielä täysin lumetonta.

IMG_7243.jpg

IMG_7289.jpg

 

Joulua vietimme perinteiseen tapaan maalla. Mukana menossa oli tietenkin myös Casper-pappa. :) Pojat tulivat hyvin juttuun keskenään, vaikka eivät olleet hetkeen nähneet toisiaan. Primo sai hurjan paljon lahjoja, pääasiassa puruluita ja muutaman vinkupehmolelun. Jätkä sai ihan itse pakettinsa auki, ja olisi mieluusti auttanut muitakin lahjakääreiden repimisessä. Yhdestä isosta paketista paljastui hotkimista estävä ruokakuppi. :D Sopiva lahja Primolle, vaikka ei se itse ehkä osaakaan arvostaa sitä... Testaamisen jälkeen luulen, että kyseinen kuppi pääsee meillä lähinnä aktivointipelin asemaan. :)

IMG_7390.jpg

23.12.2014

IMG_7459.jpg

24.12.2014

IMG_7452.jpg

IMG_7513.jpg

IMG_7532.jpg

"Mää itte..."

IMG_7551.jpg

IMG_7568.jpg

Cassu ja joululahjaksi saatu ihana pallo.

IMG_7613.jpg

25.12.2014

 

Sunnuntaina 28.12. olimme Annen, Sadeen ja Riannan kanssa metsälenkillä. Keskellä metsätietä oli yhtäkkiä hirvittävä määrä erikokoisia hirven jälkiä sikin sokin, ja maassa muutamia karvatuppojakin. En tiedä mitä oli tapahtunut, mutta koirat haistelivat jälkiä kiinnostuneesti.

IMG_7940.jpg

IMG_7956.jpg

Rianna, Primo ja Sade.

IMG_7908.jpg

 

Vauhdikasta uutta vuotta 2015!