Viikonlopuksi suunnattiin maalle. Perjantaina Primo pääsi kanssani juoksemaan pururadalle 5 kilsan lenkin. Suunnilleen puolivälissä pysähdyttiin hetkeksi, jotta sain tarjottua pojalle vettä. Saadessaan olla vapaana Primo pysyy kohtuullisen hyvin mukana, hihnassa juoksulenkkeily kanssani kun ei oikein onnistu (silloin koiraa saa hinata perässä).

Tänään oltiin sitten vähän pyöräilemässä metsässä, mentiin lyhyempi lenkki kuin yleensä kun oli melko kuuma ja painostavakin ilma. Jännä miten paljon Primo aina innostuu pyörän esille ottamisesta, alkumatkasta se vetäisi täyttä vauhtia välittämättä yhtään mistään alkulämmittelyistä... Hyvin lenkki kuitenkin taas sujui, mentiin lyhyt pätkä reippaammin ja muuten ihan rentoa hölkkäilyä. Hienosti tuo on oppinut pysymään pyörän vierellä. smiley

Lenkin jälkeen Primo haki vielä frisbeen ja komensi kovaan ääneen heittelemään. Käsittämätöntä, miten paljon voi koira innostua frisbeestä - se on ehdottomasti Primon lempilelu. Otin sitten kuviakin poitsun ilakoinnista, vaihteeksi nyt siis kuvapainotteisempi merkintä:



10.6.2012





Taustalla tumma taivas - kauempana jyrähteli.



Tätä mieltä meillä ollaan valokuvaamisesta....

Lisää kuvia galleriassa.