Viime viikolla oltiin jälleen vähän ageilemassa. Kokeilin Primon kanssa pientä vauhtipätkää kahden mutkaputken ja yhden hypyn kanssa, sekä vahvistin puomin kontaktia (erillinen harjoitus). En nyt muista tuliko jotain muutakin kokeiltua. Pääpaino oli kuitenkin vireen ylläpitämisessä ja palkkautumisessa.

Viikonloppu vietettiin kokonaan mökillä. Välillä ukkosti ja satoi, mutta kauniilla säällä oltiin Primon kanssa kahlailemassa ja vähän uimassakin. Primo melkein lähti jälleen vapaaehtoisesti uimaan - se oli niiiin lähellä! Mutta koska ei kuitenkaan lähtenyt, niin laskin sitten muutamia kertoja laiturin päästä veteen ja uitin rantaa kohden. Hetken aikaa olen vielä pitänyt vatsan alta kiinni, jotta Primon polskiminen muuttuu rauhallisemmaksi, mutta mielestäni Primon uintiasento on kaiken kaikkiaan oikeinkin hyvä, ei ollenkaan sellainen pysty. Eikä se myöskään roiski vettä tai mitään, vaan nätisti ja loiskuttelematta ui rantaan.

Muistaakseni sunnuntaina tehtiin myös pyörälenkki. Primo tykkää touhusta hurjan paljon, se menisi mieluiten hirmuista tahtia ja yrittää jopa vetää minua kun yritän himmailla menoa. Vaikka olenkin aivan maallikko arvioimaan, mielestäni Primo liikkuu rennosti ja helpon näköisesti ravissa. Edelleen menemme ravilenkeillä lyhyehköjä matkoja ja ainoastaan hiekkatiellä.

Maanantai-iltana Primon kasvattajat Anne ja Jari toivat Sadeen (Bullbenz Kooi Sade Geri) minulle hoitoon. Primo ja Sade tulevat hyvin juttuun, tai lähinnä eivät juuri huomioi toisiaan. Primo yritti maanantai-iltana tarjota Sadeelle useampaakin eri lelua ja kutsui leikkiin, mutta pentuja odottava isovatsainen mamma ei leikkiin lähtenyt ja sekös Primoa kummastutti. Nyt Primo on kuitenkin jo tainnut luopua leikkiinkutsuista ja ymmärtää antaa Sadeelle omaa rauhaa.

Bullbenz Kooi Sade Geri "Sade" 26.07.2011. (Takana Primo, josta näkyy vain vähän häntää....)

 

Päivisin ollessaan kahdestaan koirat ovat eri huoneissa porttien takana, mutta minun ollessani kotona niitä pystyy hyvin pitämään samassa tilassa. Lenkitykset sujuvat sekä yhdessä että erikseen: Olen ainakin toistaiseksi ottanut Primon mukaan Sadeen lyhyille ulkoilutuksille, mutta Primon kanssa tekemilleni pidemmille lenkeille Sade ei pääse mukaan.

Sade on paksuna. (26.07.2011)

 

Viikonloppuna Sade pääsee väliaikaiseen hoitopaikkaan, koska minulla ja Primolla on edessä näyttelyreissu. En halua rasittaa Sadea monen tunnin ajomatkalla Pohjanmaalle ja takaisin. Olen siis ilmoittanut Primon Kurikan ryhmikseen, jossa aikataulujen mukaan pitäisi olla yhteensä viisi kooikerhondjea.

Kesällä on tullut harrastettua niin paljon kaikenlaista, että halusin tsekata missä kunnossa Primon lihaksisto tällä hetkellä on. Niinpä hieroja tuli eilen kotikäynnille ja käsitteli Primon. Oli tosi ilahduttava kuulla, että poika oli hyvässä kunnossa. Vain pientä, aivan normaalia lihaskireyttä oli, mutta ei jumeja. Mahtava uutinen!