Kevät on saanut Primossa aikaan jonkinlaisen taantumuksen ja jätkä on kuin pahainen pentu, lenkeillä pitää koko ajan maistella maasta jotain. "Jotain" poika ehti hotkaista suuhunsa myös viikko sitten maanantaina metsälenkillä nuotiopaikan läheltä. Huomasin poitsun lipovan tyytyväisenä huuliaan ja varovasti haistoin hengitystä: makkaraa oli ainakin löytynyt, mutta luoja ties mitä muuta, sillä tiistaina töistä tullesta odotti kotona kakkakaaos.

Onneksi Primo on työpäivieni ajan portin takana rajatussa tilassa, sillä muuten oksennusta ja ripulikakkaa olisi varmaan löytynyt koko asunnon täydeltä. Nyt oli vain yksi huone siivottavana. Sohvanpäällinen ja matot menivät oitis pesukoneeseen, yksi matto piti viedä pesulaan asti kun ei itsellä oikein ole tilaa sen kokoisen pesemiseen. Aivan kaamea lemu vallitsi koko asunnossa, sääliksi kävi pientä koirapoikaa joka oli ties miten monta tuntia joutunut kärvistelemään jätösten keskellä.

Päätin jättää viime keskiviikon treenit väliin, sen verran rajun oloinen oli tuo Primon pahoinvointipäivä. Vatsalla kesti muutama päivä rauhoittua, ja siksi kävinkin varmuuden vuoksi perjantaina eläinlääkärillä tarkistuttamassa pojan kunnon (kun oli viikonloppu ja vappukin tulossa). Kaikki oli onneksi kunnossa, varmuuden (viikonlopun) vuoksi eläinlääkäri antoi tylosinia mukaan mutta en ole sitä joutunut Primolle antamaan, attapectinillä pärjättiin.

Meillähän ei ollut edellisviikkonakaan treenejä epävirallisten kisojen takia, joten tänään oltiin sitten koikkeriporukalla agiliitelemässä. Tehtiin Primon kanssa perussarjaa ja vauhtikokoamista. En olekaan aikaisemmin huomannut, että Primolla olisi kynnet rapisseet ensimmäisiin esteisiin, mutta nyt niin kävi muutamalla kerralla. Loppua kohden parani. En tiedä kyllä johtuiko kuumuudesta vai mistä, mutta jotenkin tuntuu että Primo oli tänään vähän väsynyt... Treenien lopuksi tehtiin kuitenkin vähän keppejäkin.

Huomenna olisi taas normaalien viikkotreenien vuoro, ja loppuviikosta sitten Rauman ja Pöytyän näyttelyt. Ei ole kyllä oikein mitään odotuksia kummallekaan näyttelypäivälle, kun en tiedä yhtään mistä kyseiset tuomarit tykkäävät. Ilmoitin Primon kumpaankin näyttelyyn kun ne sattuvat olemaan niin lähellä. Lauantaina koikkereita on luvassa kahdeksan ja sunnuntaina yhdeksän kappaletta. Nähtäväksi jää miten käy, otetaan vastaan mitä annetaan.