Viime kirjoituksessa mainitsemani puremakohtaan ilmestynyt muhkura alkoi onneksi torstain-perjantain aikana selvästi laskea, eikä tarvetta uudelle eläinlääkärikäynnille ollut. Pieni kohouma puremakohdassa tuntuu edelleen, mutta ehkä se häviää aikanaan kokonaan. Haavat ovat parantuneet erinomaisesti, iho on vain vähän vaaleanpunainen puremakohdista rupien irrottua.

Viikonvaihteessa rakentelin vähän muiden blogikirjoittajien innoittamana Primolle kontaktilautaa. Pienimuotoisesti kokeiltiinkin sitä, mutta aika vähäiseksi treenailu jäi ajanpuutteen vuoksi. Viikonloppuna kun tuli käytyä Porissakin pyörähtämässä. Primo pääsi pikaisesti tervehtimään Siiriä, joka muuten sunnuntaina täytti kaksi vuotta. Niin se aika vain kuluu... Muutaman kuukauden kuluttua Primollakin on sama lukema mittarissa.

Maanantaina oli mielenkiintoinen agilitykerta, Primo taisi olla ainoa uros. Kyseessä oli siis korvaava kerta, jolle osallistui kai pääasiassa sellaisia narttuja, joilla on varsinaisen kurssin aikana ollut juoksu tai muu syy poissaoloon. Ihan hyvin Primo toimi. Teimme kahta erilaista pientä radanpätkää ja lisäksi pystyttiin keskittymään tiettyihin esteisiin, esim. keinuun (joka ei ollut osana rataa). Ensimmäisen pätkän muodostivat rengas - hyppy - pituus - putki A:n alla - hyppy, ja esteet olivat ympyrän tai soikion tyyppisessä muodossa.

Toisella pätkällä oli hyppy - putki - hyppy - putki - kepit (4 keppiä verkoilla), ja ennen toista putkea piti tehdä kai valssi tai takaaleikkaus tai jotain...  Pyörin siinä sitten vaan jotenkin, kai se kahden onnettoman yrityksen jälkeen alkoi vähän jo sujuakin. Huomasi, ettei ole tullut ohjaukseen keskityttyä aikaisemmin, nimittäin sain Primon, joka yleensä on erittäinkin putkihakuinen, ohittamaan/kieltämään putken muutaman kerran.

Treenit meni ihan kivasti, mutta Primo ei tekniikan puolesta kuulemma hypännyt yhtä hyvin kuin ennen. Ehkä se möykky on sitten vetänyt vähän lihaksia jumiin tai jotain, eipä voi kuin arvailla. Olen nyt tässä yrittänyt saada pojalle hieronta-aikaa järjestetyksi, katsotaan mitä siinä yhteydessä löytyy vai löytyykö mitään. Yhtä kaikki viime hierontakerrasta on jo aikaa, ja olisi hyvä saada poika taas käsittelyyn.

Lupailemistani valokuvista sen verran, että kyllä ne joskus vielä lisäilen nettiin asti... Paitsi kuvat L-SSK:n tokopolulta, sillä niiden kuvien joukossa ei ollut kuin ehkä yksi onnistunut. Voisin sen lätkäistä tämän kirjoituksen alle - muut kuvat kyseiseltä metsäreissulta olivat joko turhan epämäärisiä tai koirat kuvissa näyttivät vähemmän edustavilta kun olivat jokseenkin uitetun näköisiä.
 

Oltiin vähän muita edellä ja jäätiin odottamaan perässä tulevia.  Kuva L-SSK ry:n järjestämältä TOKO-polulta 4.4.2011.