Viime keskiviikkona agiliideltiin jälleen hikisissä tunnelmissa oman viikkoryhmän treeneissä. Treenattiin mm. persjättöä. Meillä nuo edestä- ja takaaleikkaukset sujuvat toisinaan aika mukavastikin, siis silloin kun en ole järkyttävän paljoa myöhässä... Nyt jäi treeneistä kohtalaisen hyvä fiilis. Ei mitkään supertreenit, mutta ei mitään todella masentavia mokailujakaan.

Torstaina oli vuorossa Lounais-Suomen Spanielikerhon kevätkauden jonkinlainen päätöstilaisuus, eli Piian Pysti. Joka vuosi kyseinen tapahtuma on ollut aina mukava ja rento, koirakot kisailevat leikkimielisesti tokossa, laahausjäljellä ja kilpajuoksun merkeissä. Tänä vuonna osallistujamäärä oli huomattavasti viime vuotta pienempi, kaikkiaan kahdeksan koirakkoa taisi olla paikalla. Koohoja edustivat Primon lisäksi Mindi ja Maggie.

IMG_5547%20%28300x450%29-normal.jpg

Maggiella on perusasento jo hallussa! :)

Primon kanssa aloitettiin tottelevaisuusosiosta. Kyllä näki ettei olla juurikaan seuraamista ja perusasentoaaan treenailtu, mutta onneksi kyse oli möllitokosta ja arvostelukin oli löyhää. Juoksuosiolla Primo oli mahdollisesti nopein koira, niin kovaa se pinkoi perääni että siitä varmaan irtosi ykkössija (pisteytyksessä oli kertoimet). Laahausjälkikin meni mukavasti, vaikka itse olinkin vähän kuutamolla kun taisin keskittyä liikaa nokkosten väistelyyn... Mutta Primo oli todella kiinnostunut kaatona olleesta sorkasta eikä olisi heti malttanut antaa sitä jälkiosiota arvosteleville henkilöille takaisin.

IMG_5517%20%28400x267%29-normal.jpg

Loppujen lopuksi olimme tasapisteissä voittajan kanssa, mutta Piian Pystin sääntöjen mukaan tasatilanteessa laahausjäljeltä paremmat pisteet saanut koirakko voittaa, joten Piian Pysti meni tänä vuonna springerspanielille. Olimme Primon kanssa silti varsin tyytyväisiä toiseen sijaan, etenkin kun palkintopussissa oli Primolle ilmakuivattuja ankkafile-makupaloja. :)

IMG_5630%20%28450x297%29-normal.jpg

Perjantaina otimme suunnan mökille. Primo innostui kahlailemaan ja meni vahingossa sen verran syvemmälle että uikin ihan oma-aloitteisesti vähän. Todella vähän, mutta ui kuitenkin... Ehkä se siitä vielä lähtee! Illalla hillitön ukkonen iski ihan päälle ja sähköt menivät moneksi tunniksi.

IMG_5598%20%28300x450%29-normal.jpg

Frisbee on niiiin ihana että korvat kääntyvät taakse ja suu venyy hymyyn :D

Lauantai ja sunnuntai kuluivat enemmän ja vähemmän maalla oleillen, lähinnä ulkona pihalla hengaillen tekemättä juuri mitään. Lauantaina sade hetkellisesti viilensi ilmaa sen verran, että suostuin heittelemään Primolle vähän frisbeetä. Eihän tuo itse malttaisi olla frisbeella leikkimättä, se ja muutkin pihalelut pitää aika ajoin siirtää koiran ulottumattomiin ja mielellään vielä näkymättömiinkin.

IMG_5646%20%28300x450%29-normal.jpg

Kohta minulla alkaa kesäloma ja jos sää on suosiollinen, tulemme viettämään ainakin osan lomasta mökillä "uimakoulun" merkeissä. Ties vaikka saataisiin ihan Bullbenz-uimakoulu jälleen kasaan... :)