Kummasti ovat nämä päivittämisvälit pidentyneet jälleen.... Mutta eipä meille mitään sen kummempia kuulu. Sitten viime päivityksen ollaan ehditty käydä Turun kv-näyttelyssä, jossa Primo hienosti sijoittui urosten ykköseksi ja oli lopulta VSP. Poitsu nappasi ensimmäisen cacibinsa, katsotaan nyt lähdetäänkö joskus metsästämään niitä enemmänkin.

Joka viikko ollaan käyty agilitya treenaamassa omalla vuorollamme. Lokakuun lopulla oli lisäksi Ulla Kaukosen hyppytekniikkakurssi. Se meni ihan kivasti, saatiin taas uusia harjoitusideoita (kun ehtisi niitä vanhempiakin joskus käydä treenaamassa..). Oli kuitenkin mukava kuulla, että koirasta kuulemma näkee motivaation nousseen sitten viime kurssin.

Tällä viikolla oli meidän treenipäivänämme epäviralliset kisat, joten starttasin Primon kanssa ihan ekana ja olin sitten loppuajan mölliluokassa töissä. Medejä oli melkein tuplasti enemmän kuin kaksissa viime epiksissä! Rata oli 18 esteen hyppäri, ja noin esteen 8 jälkeen unohdin radan. Seisoin siellä ja katselin ympärilleni että jaaha, minneköhän sitten... tuurilla sitten lähetin koiran putkeen, ja se sattui olemaan oikea este. Siitä sitten jatkettiin oikein maaliin asti, tosin ajatukset hajosi ihan täysin ja Primo pääsi jälleen tekemään sen yhden kiellon (juoksi hypyn ohi) kun olin niin luvattoman paljon myöhässä ohjaamiseni kanssa. Meni jälleen ihan varmisteluksi koko rata ja koira oli vähän hitaanpuoleinen kun varmistelin ja sitä kautta hidastelin. Ihanneaika alitettiin, ja sijoituttiin vitosellamme 8/26. 

Sain nyt viimein aikaiseksi avata Youtubeen tilin, ja kas tässä pari videotodistetta meidän agilitystä: ensimmäinen on epiksistä 18.10. ja toinen treeneistä 7.11.2012.

Hyppytekniikkakurssilla Ulla mainitsi, että Primolla saisi olla enemmän voimaa takaosassa. Hän suositteli fysioterapiakäyntiä, joten varasin ajan DH-fysioon reilun vuoden tauon jälkeen. Primon takaosan vahvistamiseksi saakin tehdä vielä paljon töitä. Vaikka toki tilanne on parempi nyt kuin vuosi sitten, jolloin saksanpaimenkoiran hyökkäyksen jälkeinen kuntoutus oli vasta jokseenkin aluillaan. Saimme ohjeita niin kotijumppaamiseen, lenkkeilyyn kuin ruokintaankin. Jälkimmäiseen suhtaudun nykyään yleisesti ottaen hieman varauksella, mutta muutamia uusia juttuja ajattelin kokeilla, esim. MSM ravintolisänä tuskin on ainakaan haitallinen ja sitä voi vaikka itsekin käyttää.

Lokakuun lopulla sulkeutui ilmainen kuvat-fi-sivusto, joten kaikki vanhemmissa postauksissa olevat linkit ovat vanhentuneet. En ala niitä kaikkia korjaamaan, mutta päivitin blogin framessa olevan linkin ja lisäsin muutamia vanhempiakin kuvakansioita uudelle Picasa-kuvasivustolle. Lokakuun lopulla, kun vielä oli vähän lunta maassa, kävin ulkoiluttamassa kameraakin, ja kuvia tuolta lenkiltä löytyy täältä.