Lauantaina 8. toukokuuta Primo pääsi tapaamaan kasvattajaperhettään Raumalle. Pikkupoika näytti siltä ettei olisi malttanut pysyä nahoissaan, niin iloinen se oli tutut ihmiset tunnistaessaan! Ja hienosti tuli toimeen myös Peterin (Cirtap's Unique Peter Van Unika-K) kanssa, vaikka eivät jätkät ole toisiaan hetkeen nähneetkään. Primo on Peteriä kuusi viikkoa nuorempi, mutta ilmoitti heti nöyrälle "isoveljelle" olevansa se joka johtaa leikkiä. Pennut kirmasivat onnessaan metsäpolulla peräkanaa ja nauttivat silminnähden.

Primo sai odottaa autossa, kun minä kävin tapaamassa Sadeen (Bullbenz Kooi Sade Geri) 3-viikkoisia pentuja. Ne olivat aivan valtavan suloisia! Uskomatonta, että Primokin oli vielä jokunen kuukausi sitten niin pieni, ja miten nopeasti se onkaan kasvanut... Sade oli koko vierailun ajan oikein ystävällinen ja sai tietysti myös huomiota osakseen.

Äitienpäivänä Primo pääsi minun ja vanhempieni mukaan metsälenkille etsimään valkovuokkoja. Ihan koko aikaa ei metsässä ollut edes polkua, joten Primokin sai itse hakea parasta kulkureittiä. Vähän aukeammassa paikassa poika saikin sitten hirveän hepulin, ja juoksi hetken ihan hulluna ympyrää niin että sammaleet vain lensivät. Ainakin toistaiseksi Primo on kyllä pysynyt kivasti mukana vapaana kulkiessaan, ja juoksee aina kiinni jos jääkin hieman jälkeen.

Eilen olin Primon kanssa koirapuistossa, ja paikalle osui oikein mieluinen leikkikaveri. "Pikku-Rodi" oli rhodesiankoiran ja beagle-sakemannin sekoitus. Minun silmääni se näytti rhodesiankoiralta, jolla on beaglen korvat ja isot valkoiset tassut. Ikää sillä oli 7 kuukautta, joten sillä ja Primolla oli mukavat pentuleikit vireillä saman tien. Pojat yllyttivät toisiaan takaa-ajoon vuorotellen, ja välillä Primo veti kunniakierroksia puiston ympäri yksin sillä aikaa kun pikku-Rodi vähän lepäili.

Koirapuistoon tuli myös isompi dobermanni-Rodi (5v.), jota Primo aina kovasti mielistelee. Rodi on ehkä rauhallisin koskaan tapaamani koira, ja selvästi sillä on hiljainen, suuri vaikutusvalta, koska Primo aina vain jaksaa niin kovasti liehitellä ja mielistellä sitä, vaikkei Rodi yleensä ole edes huomaavinaan pientä kooikeripoikaa. Rodin emännästä on tullut yksi Primon suosikki-ihmisistä, sillä heti kun Primo näkee Rodin omistajineen lähestyvän koirapuistoa, se juoksee portille odottamaan, menee "solmuun" ja päästelee ilahtuneita "iih, iih" -ääniä. Tätä pikkupoikaa ei voi kyllä varautuneeksi sanoa! Saman "iih iih -reaktion" saavat aikaan mm. vanhempieni ja joidenkin naapureiden tapaaminen.

Tänään olisi ollut L-SSK:n järjestämä match show Kupittaalla, mutta olin töiden jälkeen todella väsynyt ja unohdin koko mätsärin. No, saahan sitä tässä taas näytellä, sillä ensi viikonloppuna on kaksi näyttelyä, lauantaina Rauma Show ja sunnuntaina Seinäjoella Spanieliliiton II-näyttely. Pentukurssia ei tällä viikolla järjestetä Helatorstain takia lainkaan, joten ollaan tokoiltu uusia ja vanhoja juttuja sitten kotona ja lenkeillä. Agilitya sitä vastoin on taas huomenna, ja olemme vähän tehneet myös kotiläksyksi saatuja juttuja. Primo tuntuu mukavasti hoksaavan asioita, mutta pitkäjännitteisyyttä siltä vähän vielä puuttuu.

Lopuksi vielä muutama kuva Primosta ja Peteristä sekä Sadeen pennuista Raumalla 8.5.2010:

Sadeen ihanat 3-viikkoiset pentuset!

 

Vasemmalla Peter ja oikealla Primo, ikäeroa pojilla on 6 vk ja 2 pv.

 

Primo ja Peter tulivat hyvin juttuun!

 

¨Välillä piti päästä juomaan joesta. Primo ei aluksi meinannut uskaltaa, mutta seurasi sitten Peterin (edessä) esimerkkiä.