Vaihdoin toukokuun lopulla kameran rungon Canon EOS 1000D:stä 600D:hen. Vielä on opettelemista uusissa säädöissä, pitäisi malttaa perehtyä niihin kunnolla eikä vain kuvailla sitä sun tätä asetuksia räpeltäen. Sen olen todennut, että sporttikuvatoiminto tässä uudessa rungossa toimii hyvin! Aikaisemmin en koskaan käyttänyt sitä.

Tämänkertainen merkintä koostuu nyt lähinn kuvista. Juhannuskokkomme näyttää erehdyttävästi metsäpalolta, koska ensinnäkin en pitkän putkeni kanssa päässyt järkevälle etäisyydelle kokosta ja toiseksi tämä "kokko" koostui lähinnä kuivista kaisloista ja risuista yms metsäroskasta. Mutta ihan hallinnassa tuo roihu oli, vaikka kuvissa ehkä näyttää ihan muulta...

IMG_8784-normal.jpg

 

IMG_8792-normal.jpg

 

IMG_8800-normal.jpg

 

IMG_8837-normal.jpg

 

IMG_8842-normal.jpg

Onneksi kalakauppiaalta olivat muikut loppuneet, saatiinkin siikaa. :)

IMG_8848-normal.jpg

IMG_8851-normal.jpg

 

IMG_8896-normal.jpg

Joutsen poikasineen 21.6.2014 klo 0.15.

 

IMG_8916-normal.jpg

IMG_8940-normal.jpg

IMG_8968-normal.jpg

Huono kuva, mutta pääasia että tuli ikuistettua - näitä tirppoja on odoteltu näkyvän. :)

 

Perjantaina puoliltapäivin pyöräillen tehdyn kalojenhakureissun päätteeksi Primo lähti mökin pihasta jonkin eläimen perään suoraan metsään. Se oli maksimissaan pari minuuttia näkymättömissä ja ehkä puoli minuuttia kuulumattomissa. Palaili takaisin pihaan jäljestämään ja antoi siitä sitten kiinnikin ilman mitään ongelmia. Oli sen verran kovaa painellut (sekä tietenkin kävi vähän kiihkeänä) että suu vaahtosi ja hengitys vaan höyrysi. Muilta osin oli kaikin puolin rauhallinen juhannus. Primo sai olla lähes koko ajan vapaana, juosta pyörän vierellä (mitä se niin kovin tuntuu rakastavan) ja nukkua poikkeuksellisesti "mökkisääntöluvalla" sängyssä. On se vaan mutkaton kaveri.