Päivitykset laahaavat ikävästi perässä... Viikko sitten L-SSK ry järjesti ulkoilupäivän Kaarinassa. Ilma oli mitä parhain ja porukkaa oli mukavasti liikkeellä. Primo ja Mindi edustivat ainoina kooikereina. Ohjelmassa oli luontopolulla järjestetty luontoaiheinen tietokilpailu, agilitykeppien pujottelua hangessa ja tietysti makkaranpaistoa. Primon piti kertaalleen ojentaa joukon nuorimmaista walesipentua ja vähän komentaa suoraan nenille tulevaa paria urosta kauemmas, mutta muutoin ulkoilu sujui hyvässä hengessä. Primo ihastui palavasti porukan ainoaan leikattuun urokseen, ja joutui välillä jäähylle kun alkoi näyttää siltä että ihastuksen kohteelta alkoi huumorintaju loppua.

Mindi ja springerit 26.2.2012

 

Nälkäinen pikku-walesi

 

Ihana käyttölinjainen cockeri "Pitu".

 

Lisää kuvia ulkoilupäivästä löytyy galleriasta.

 

Keskiviikon agilitytreeneissä aloitettiin kivasti hyppytekniikalla. Tehtiin perussarjaa ja Primo oli tosi innokas. Lisäksi saatiin muutama tosi kiva toisto kepeillä. Radanpätkällä tehty takaaleikkausharjoitus ei sitten sujunutkaan niin hyvin... minuun iski ihan hirvittävä ramppikuume, kun treeniaikaa oli tosi vähän jäljellä ja tuli fiilis että on pakko onnistua kerralla. Onnistuin astumaan Primon tassunkin päälle, sekoilin siis todella lahjakkaasti. Onneksi Primolla oli vauhti päällä ja se kävi niin kuumana että jopa komensi haukahtamalla kerran tai pari. Mutta itse olin kyllä niin huono että teki taas mieli lopettaa koko touhu tykkänään.

No, ihan hyvään saumaan oltiin varattu eiliseksi Yläneeltä agilityhalli omatoimitreenailuun. Seuraksi saatiin Siiri-rottweiler omistajineen. Aloitin Primon kanssa hyppytekniikalla, ja se sujui ihan hyvin. Perussarjan lisäksi tehtiin vähän etäisyyden arviointia. Lopussa kokeilin myös tuota keskiviikkona epäonnistunutta takaaleikkausta, ja nyt se meni oikeinkin mukavasti. Primo haki hienosti esteitä, vaikka parilla toistolla olin vähän myöhässä ohjaukseni kanssa. Loppua kohden kuitenkin onnistuin parantamaan vähän.

Iloinen Siiri 3.3.2012

 

Teimme Siirinkin kanssa ensin vähän hyppytekniikkaa. Neiti oli kyllä hirvittävän innoissaan kaikesta tekemisestä, tosin U:n mallinen putki oli aluksi vähän jännittävä. Treenailun lopuksi koirakaverukset pääsivät vähän ulos juoksentelemaan. Siirin harmiksi hanki ei ihan kantanut yli 40-kiloista rotikkaa, mutta Primo kiihdytteli kevyesti ympäriinsä ja vaikutti ihmettelevän miksei Siiriä huvittanut leikkiä.