Helmikuun 12. päivänä olimme Primon kanssa kotihallilla epiksissä. Ensin suoritin työvelvoitteeni avoimessa luokassa, ja vaikka en vielä tiennytkään millainen rata mölliluokassa tulisi olemaan, päätin kokeilla siinä starttaamista Primon kanssa. Viime epiksistä olikin todella paljon aikaa.... Oman kuntoni puolesta vähän hirvitti, kun näin millainen juoksurata mölleille oli rakentumassa. Rata ei mielestäni ollut ohjauksellisesti vaikea, toki nopeiden koirien ohjaajille tuotti varmasti hankaluuksia pitkät suorat ja etenkin radan pitkän sivun mittainen loppusuora. Yllättävän monen (nopean?) koiran kohtaloksi koituikin toiseksi viimeinen este, jonka ne joko ohittivat, hyppäsivät väärästä suunnasta tai jotkut taisivat ajatua jopa 6. putkeen.

_MG_2224-normal.jpg_MG_2226-normal.jpg

_MG_2227-normal.jpg

Vähän kiire meinasi minullekin tulla, mutta halusin radan alussa sijoittua 2. hypyn tuntumaan josta katsoin olevan parempi linja persjättöön kuin jos olisin mennyt lähemmäs 3. putkea. No, ihan täydellinen ohjauslinja ei siitäkään sitten tullut... Olisi pitänyt saada Primo jo lähtöön istumaan suoremmin putkeen nähden. Aina voi parantaa, mutta rata meni kuin menikin nollana läpi ja sijoitus toiseksi. Video:

Palkinnoksi Primo sai jokseenkin runsaan herkkupussin. :)

_MG_2230-normal.jpg

_MG_2248-normal.jpg

Agilitykuvista kiitos Suville!

kuva%20056-normal.jpg

Viime keskiviikon treenit olivatkin kunnon jysäytys takaisin maanpinnalle onnistuneen epistelyn jälkeen. En osannut yhtään mitään, mokasin jo lähdön kun Primo ei malttanut odottaa että muistaisin kumpi on vasen ja kumpi oikea... Jouduin sitten palauttelemaan sitä lähtöön istumaan ja koiran suurin into alkoi hiipua jo siinä vaiheessa. Minulla oli pakka aivan hajalla eikä mistään tullut mitään. Se oli pitkästä aikaa ihan todellinen pohjanoteeraus... Harmi sinänsä, rata olisi ollut ihan kiva päästä kokeilemaan vaikka loppuun asti mutta kun ei tahtonut ne 2-4 ensimmäistäkään estettä sujua niin minkäs teet.

Pienen tuumaustauon jälkeen kokosin itseni siltä osin kuin pystyin ja menimme hallin toiseen päähän tekemään vähän keinun paukuttelua ja putkeen lähetyksiä teemalla "meillä on kivaa koska treenien pitää päättyä kivasti". Kummasti oma mielialani vaikuttaa koiraan, nimittäin yhtäkkiä Primo palkkautuikin taas kuolleesta lelusta (etupalkka) ja teki myös iloisesti hommia keinulla.

Torstaista perjantaihin meillä oli (Oorbellen) Maggie yökyläilemässä. Ihan kivasti serkukset tulivat juttuun. Maggielle vaan taisi iskeä perjantaina vähän koti-ikävä.. Sunnuntaina Primo pääsi naisporukan kanssa lenkille: mukana olivat Mindi, Maggie, Taika ja Gimma. Primo keskittyi lähinnä Taikan liehittelyyn, Maggien ja Gimman hepuloidessa ympäriinsä ja Mindin toimiessa järjestyksenvalvojana. Kuvat ovat tuttuun tapaan huonosti valottuneita, epätarkkoja ja sisältävät puolikkaita koiria, ja niitä voi vilkaista galleriasta.

20140221_161235-normal.jpg

Maggie

 

kuva%20452-normal.jpg

Primo, Maggie ja Gimma