Tänään Primo osallistui ensimmäistä kertaa viralliseen näyttelyyn. Olimme Laitilan metsästysseuran järjestämässä ryhmien 4 ja 8 näyttelyssä Laitilan raviradalla. Kooikerhondjeja oli ilmoittautunut vain kolme, Primon lisäksi Primon eno Uffe (Bullbenz Kooi Udde Geri) ja Isla (Cirtap's Unique Isla Van Unika-K). Primo oli siis ainoana pentuluokassa.

Primo käyttäytyi päivän aikana mukavasti, vaikka oman vuoron odottelua oli reilut pari tuntia. Kehän laidalla Primo tuntui reippaalta ja kuuntelevan hyvin, oli sellainen tunne että Primo oli hyvällä tuulella. Ja oikein hienosti poika käyttäytyikin kehässä! Tuomari Leila Kärkäs antoi Primolle KP:n, ja siten Primo oli ROP-pentu! Myös arvostelu oli hyvä. Olin aluksi aivan hämmentynyt Primon erinomaisesta tuulesta ja menestyksestä, mutta tajusin sentään palkita pennun kehuilla ja kourallisella nakinpalasia. Olen niin ylpeä pikkupojasta!

Tänään oli mukava päivä, vaikka sää olisi voinut olla parempi. Tuuli yltyi koko ajan päivän mittaan ja takaisintulomatkalla alkoikin sitten sataa räntää. Oli kuitenkin kivaa, kiitoksia vaan Jonnalle koirineen seuranpitämisestä! Seuraava näyttelymme on parin viikon päästä Koski TL:ssä. Sinne tulee varmaan lähdettyä paremmin varustautuneena, tänään oli mm. oma vaatetus liian kevyttä ja Primollekin pitäisi askarrella häkin päälle suojakangas. Saa nähdä, montako kooikerhondjea Koski TL:ään on ilmoittautunut.

Tapasin tänään Laitilassa myös yhden L-SSK:n pentukurssin kouluttajista. Hän informoi pentujen jatkotottelevaisuuskoulutuksen alkavan ensi viikolla. Aloitamme siis arkitottelevaisuuden jatkokurssin ensi torstaina, ja reilun viikon kuluttua keskiviikkona alkaa agilityn pentukurssi. Onneksi eivät koulutukset osuneet samalle viikonpäivälle!

Samalla kun minä olen jännittänyt tämänpäiväistä näyttelyä, Bullbenz-kennelissä on eletty jännittäviä aikoja Sadeen synnytystä odotellen. Viime yönä syntyikin sitten kolme narttua ja kaksi urospentua, kuulemma oikein reippaita pienokaisia. Paljon onnea Sadeelle ja kotijoukoille!

 

Alla oleva kuva ei ole kovin hyvä, kun ei ollut oikein aikaa alkaa rakentaa parempia "lavasteita", mutta pitihän ROP-pennusta kuva ottaa!

Primo 17.4.2010, pentuluokka 1 KP ja ROP-pentu.