Heinäkuun osalta on päivitykset tekemättä, koska Vuodatus.net lakkasi toimimasta ja kaupanpäällisiksi hävitti vielä kaikki tallentamani kuvat. Toisaalta heinäkuu on kulunut jossain määrin lomaillessa, eikä mitään kovin merkillistä ole tapahtunut. 10.7. kävin Primon kanssa vinttikoiraradalla vapaissa harjoituksissa. Poitsu kävi tosi innokkaasti kiinni vieheeseen ja juokseminen vaikutti olevan sen mielestä kivaa, joten seuraavana viikonloppuna vein Primon "Joka Mustin kiihdytyskilpailuun" Metsämäen raviradalle. Osallistujia oli sankoin joukoin, ja radalla vierähti monta tuntia muiden suorituksia katsellessa.

Juoksuvuorot oli jaettu vinttikoirien ja muiden koirien kesken siten, että "vääränrotuiset" juoksivat säkäluokittain (yksittäin). Primo oli medeissä, joiden säkäkorkeus oli 40-53cm. Primon aika oli 8,5 sekuntia (matka 80 metriä) ja sijoitus 17/28. En kyllä odottanutkaan, että palkintosijoille päästäisiin, mutta hauskaa oli joka tapauksessa!


Primo kiihdytyskilpailuissa 14.7.2012. Kuva Henri Luomala, http://henluo.kuvat.fi/

Olimme myös 17.7. vinttikoiraradalla treeneissä. Silloin mukana olivat myös kooikerit Flora ja Mindi, Aulis-pyrri, Ella-kääpiövillis ja Sissi-aussie & Kiia-kooho, joka ei tosin osallistunut juoksuun tällä kertaa. Olimme siis keränneet mukavan pikku porukan "väärän rotuisia" juoksijoita. wink Primo ja Aulis olisivat varmaan juosseet rataa ympäri Mindin perässä vaikka kuinka, viehe oli jokseenkin toissijainen... (Mindi aloitti tästä muutaman päivän kuluttua juoksut). Mindi itse oli kiinnostunut radalla piipahtaneesta rusakosta, eikä olisi malttanut jättää hajuja ollenkaan vaan jouduimme vähän houkuttelemaan neitiä pois radalta.

Yksi treeneissä olleista koirista pääsi nimittäin vieheen lisäksi jahtaamaan rusakkoa. Pupuparka pääsi pakoon ryntäämällä jostain pienestä aidankolosta pois radalta, ja koira jatkoi samaa reittiä perässä. Juoksuharjoitukset keskeytettiin hetkeksi kun koiraa yritettiin saada kiinni. Se rusakko valitsi kyllä todella huonon hetken lähteä iltahyppelylle, kun paikanpäällä oli viitisenkymmentä viehettä jahtaamaan tullutta koiraa...

Anne T kävi 19. heinäkuuta mökillämme Sallyn, Sadeen, Peterin ja Riannan kanssa, joten meillä oli varsinainen "Bullbenz-uimakoulu". Peter näytti mallia muille ja uiskenteli muina miehinä omia lenkkejään. Rianna, Sade ja Primo keskittyivät vesileluihin, tosin Primo pysytteli edelleen mieluiten sen verran rannan tuntumassa että jalat ylsivät pohjaan. Kuvia uintireissulta on jälleen galleriassa.

Viime viikonloppuna Primo pääsi käymään ystäväni luona Kokemäellä. Poitsu meni aivan sekaisin kissojen hajuista, ja olisi jahdannut niitä varmaan yötä myöden. Muutoin poika käyttäytyi varsin mallikelpoisesti ja nukkuikin rauhallisesti vieraassa paikassa. Itse asiassa viime viikolla Primo onnistui vanhempieni luona ajamaan jonkun naapurin kissan puuhun. Minun piti kantaa se pois puun alta haukkumasta. Olisi ehkä pentuna pitänyt yrittää totuttaa Primoa kissoihin...
 

Tämä viikko olisi tarkoitus viettää lähinnä mökkeilyn merkeissä. Primo on jälleen käynyt kahlailemassa, mutta ei vieläkään mene itsekseen uimaan. Tänään olimme mustikoita poimimassa, ja Primo tietenkin innokkaana myös mukana. Piti huolehtia siitä, ettei poitsu pääse syömään suoraan astiasta mustikoita sitä tahtia kuin me saamme niitä kerättyä, tosin paremmin ne taisivat maistuakin suoraan varvuista napsittuina.

Loman aikana on tullut sen verran puuhailtua kaikenlaista, että ei ole paljoa iltaisin tarvinnut Primonkaan unta odotella. Koikkeripoika on saanut maistella ja haistella kaikenlaista, olla paljon vapaana, leikkiä frisbeellä ja päässyt ravilenkeille - agilityn ja juoksuharjoitusten lisäksi. Minulla on vielä tämä viikko lomaa, ja sitten koittaa paluu arkeen.