IMG_1658.jpg

Primon kevätriehaa 2.4.2016

Reilu viikko sitten pääsiäismaanantaina kävin Raumalla katsomassa uusia Bullbenz-tulokkaita, eli Maggien ja Singon 13 vrk vanhoja pentuja. Niin pieniä pentuja en ollutkaan vielä aikaisemmin nähnyt, kaikilla eivät olleet vielä silmätkään auenneet. Olivat ne suloinen seitsikko! Kuvia nähtävillä täällä.

IMG_1569.jpg

 

Viime maanantaina teimme kaverini kanssa lenkkitreffit Kokemäelle. Siellä olikin hienot metsät päästää koirat vapaina juoksemaan. Kaverini koirat rallattelivat ympäriinsä mutta Primo tyytyi lähinnä haistelemaan ja jolkottelemaan perässämme. Välillä se innostui vähän painimaan 4-vuotiaan x-rotuisen Tikon kanssa, joka on kastroitu uros. Olen viime aikoina kiinnittänyt tarkemmin huomiota Primon liikkumiseen ja jälleen lenkillä huomasin, että mielestäni Primo laukkasi jokseenkin lyhyellä askeleella ja sen meno oli vähän jäykän näköistä. Lenkkikuvat nähtävissä täällä.

IMG_1685.jpg

IMG_1690.jpg

IMG_1723.jpg

Vasemmalta Tiko, Mimi ja tilannetta tarkastamassa Primo. Primo ei ymmärtänyt kuralammikon viehätystä...

 

Sain onneksi vaihdettua toukokuun puoliväliin varaamani ajan ostepaatti Leena Piiralle hieman aikaisemmaksi. Kävimme siis eilen Primon kanssa Leenan vastaanotolla. Ajankohta ei ollut yhtään liian aikaisin. Primolla oli oikealla puolella lukko, ja se oli kireä ja jumissa oikeasta etujalasta takaosaan saakka. Etujalan kireys johtui kuulemma varpaan venäyttämisestä. Myös talven liukkaudet ja agilitykentällä sattuneet kommellukset selittivät jumit. Primo oli todella rauhallinen koko käsittelyn ajan eikä yrittänyt kertaakaan nousta kesken kaiken. Se kyllä osoitti päätään nostamalla tai yrittämällä kierähtää selälleen aina, kun käsiteltiin pahimpia paikkoja. Kiltisti se antoi kuitenkin jälleen käsitellä itsensä ja kaikki saatiin auki. Seuraava aika varattiin taas puolen vuoden päähän.

Primo sai jäädä kotiin lepäilemään ja itse lähdin katsomaan Oorbellen-kennelin 4,5-viikkoisia Nitan ja  Rooneyn pentuja Sini-Tuulian luokse. Nita otti minut iloisesti vastaan ja pennutkin riensivät saman tien uteliaina tekemään tuttavuutta. Ero 2-viikkoisten Bullbenz-pentujen ja lähes 5-viikkoisten Oorbellen-pentujen välillä oli melkoinen, nimittäin näillä vanhemmilla oli jo varsin terävät naskalihampaat joilla ne tarttuivat lahkeisiin ja melkein mihin tahansa. Todella suloinen urospentujen katras, kiitos kun pääsin katsomaan pentuja!  Niiden kuvat löytyvät täältä: klik. Kotiin palattuani Primo haisteli vaatteeni läpi erittäin tarkkaan.

IMG_1931.jpg