Viime viikolta jäi kirjoittelematta tokosta, mutta eipä siitä paljoa ole mainittavaa. Keskiviikkona oli siis L-SSK:n alokasryhmän treenit, ja aiheina seuraaminen sekä paikallamakuu. Kummassakin meillä on vielä paljon treenattavaa, mutta ihan hyviäkin suorituspätkiä tuli. Erityisesti paikalla oloa pitäisi alkaa treenata jälleen enemmän, Primo on nimittäin alkanut agilityssäkin välillä nousta seisomaan tai on peräti hiippaillut lähemmäs estettä, kun olen sen jättänyt istumaan. Ennen Primon pysyminen oli varmempaa.

Perjantaina Primo meni tietenkin sotkemaan itsensä sekä pihkaan että öljyyn... Öljyn sain aika hyvin pestyä etujalasta pois, mutta pihka ei irronnut millään, vaan oli pakko leikata takajaloista kahdesta kohtaa karvaa pois. No, onneksi karvoja piti leikata aika huomaamattomista kohdista, eikä se tainnut tuomari Hans Lehtisen mielipiteeseen vaikuttaa tuon taivaallista tämänpäiväisessä Rauman näyttelyssä.

Näyttely järjestettiin ulkona, ja onneksi tänään ei enää satanut! Meidän kehässämme ei myöskään ollut vesilammikoita eilisen sateen jäljeltä, joten puitteet olivat ihan kunnossa. Primo osallistui nuorten luokkaan yhdessä Peterin kanssa. Mielestäni Primo seisoi kauniisti ja todella maltillisesti, tuomari seisotti melko pitkään. Pöydällä tutkiminenkin oli ok. Primo liikkui ehkä hieman hitaasti, mutta uskoakseni kuitenkin sekin meni kohtuullisen hyvin. Vaan tuomarin mieleen Primo ei siltikään ollut. Hänen käydessään hipelöimässä Primon häntää arvasin, että korkea hännänkanto ei miellyttänyt. Yllätyksenä tuli kuitenkin se, että tuomari piti Primoa kookkaana! Poikahan on vain 40 cm korkea... No, näyttelyissä tuomarin mieltymykset ratkaisevat, ja tällä kertaa tuomiona oli H. Peterillä oli sama kohtalo, ja myös Peteriä Lehtinen piti kookkaana.

Taisin hieman hämmentyneenä lähteä kehästä, mutta muutoin ei kyllä arvostelu juuri hetkauttanut suuntaan tai toiseen. Joskus tulee parempia ja joskus huonompia arvosteluita, niin se vain on. H:ta ja EH:ta jaeltiin myös muutamalle muulle koikkerille, mutta tuli sitten ERIä ja SA:takin! Päivän päätteeksi Nuutti (Wishdecoy Raymond Olivia) voitti urokset ja Isla (Cirtap's Unique Isla van Unika-K) nartut ollen samalla myös ROP! Primon mummo Sally oli ROP-VET ja PN2, Uffe-eno oli PU2. Uroksille ei siis sertiä jaettu ollenkaan, kun vain valioluokan koirat saivat ERI:n ja SA:n.

Kehässä ei tullut koiria kuvattua ollenkaan, mutta alla näyttelyn jälkeen Primosta otettu kuva. Kuvasivustolle olen myös viikonvaihteen aikana lisäillyt uusia kuvia (mm. Tampereen kooikerhondjetapaamisesta).

 

Primo 15.5.2011 noin 1v 8 kk.