Viikonloppuna lenkkeiltiin Sauhuvuorella pariinkin otteeseen. Lauantaina kävimme siellä Primon kanssa ihan kahdestaan, sunnuntaina saimme seuraksi Mindin & Suvin. Primolla oli mennä pasmat sekaisin Mindin nähdessään, niin innoissaan poika oli! Primo alkoi välittömästi kiehnätä Mindin ympärillä ja pyydellä leikkimään. Mindi näytti siltä ettei oikein tiennyt, miten olisi suhtautunut poitsun huomionosoituksiin... Se oli aika erikoista, että Primo oli vähän väliä nuolemassa Mindin suupieliä ja meni "kylkimyyryä" tyttösen edessä. Ulkona lenkillä Primo sitten innostui vähän liikaa ja alkoi juosta Mindin ympärillä, ja käytännössä juoksi Mindin kumoonkin pari kertaa. Onneksi poju rauhottui ilman että piti ottaa hihnaan jäähylle.

Lenkin kohokohtia olivat varmaan ainakin Mindin mielestä ne hetket, kun tyttönen pääsi pellolle ajamaan lintuparven ylös. Kyllä oli pikkuneiti onnellisen näköinen! Eikä ollut mikään ihan pieni parvi kyseessä... Toisella kerralla päästin Primon Mindin perään, mutta poju ei varmaan edes nähnyt lintuja vaan juoksi täysillä vain Mindin luokse.

Lauantaina kävin kokeilemassa vähän pyöräilyäkin Primon kanssa. Kovin hyvää lenkkiä en vielä keksinyt, kun en oikein haluaisi juoksuttaa Primoa asfaltilla. Metsäisiä polkujahan täällä riittää, mutta pitäisi keksiä sopivan mittainen lenkki, jota pääsisi kätevästi myös pyörällä kulkemaan.

Viikonloppuna päästin Primon tapaamaan ensimmäistä kertaa naapuruston vierasta koiraa. Kyseessä oli leikattu 1 ½ -vuotias bichon frisé -uros Bello. Vielä viikonloppuna näytti siltä, että Bello määrää tahdin, mutta tänään kun pojat pääsivät kunnolla leikkimään (päästimme ne vapaaksi talojen väliselle nurmikentälle), oli komento enemmän Primolla. Hienosti pojat tulivat toimeen ja juoksentelivat kielet pitkinä. Huomenna onkin Primolle valitettavasti hieman tylsempi päivä luvassa, kun menen itse illalla L-SSK:n näyttelytoimikunnan kokoukseen.