Eilen Primolla oli todella rauhallinen lepopäivä, sillä emäntä kokousti koko illan. Lenkit jäivät valitettavan lyhyiksi, mutta onneksi vastaavat päivät ovat kuitenkin melko harvinaisia. Ja melko rankan viikonlopun jälkeen ei lepäily kai ole niin huonokaan asia.

Tänään oli jälleen agilitya, ja onneksi meidän vuoromme treenailla hallissa - oli nimittäin tosi kuuma ja varjopaikat ulkokenttien laitamilla ovat aika harvassa. Aloitettiin kepeillä joissa meillä edelleen on käytössä kaikki ohjurit. Ensimmäistä kertaa tehtiin keppejä siten, että sekä ennen että jälkeen oli muita esteitä. Aluksi siis pelkät kepit, sitten hyppy & kepit, 2 hyppyä, kepit ja putki... Pisimmillään tehtiin 2 hyppyä, kepit, putki, kepit ja hyppy, jolloin sekä ennen että jälkeen keppien valssattiin - ja hienosti meni!

Primo pujottelikin jo enemmän oikeantyyppisesti eikä vain "kierrellyt" keppejä. Haki myös joka ikinen kerta tosi kivasti aloituksen. Aluksi kun haettiin vauhtia niiltä ekoilta hypyiltä niin jätkän piti vähän jarrutella kepeille, ei taida osata rytmittää vielä kunnolla niin kovassa vauhdissa. Tietysti olisi kiva jos ei koiran tarvitsisi jarrutella, mutta tällä erää ollaan ihan hyvässä vaiheessa meidän tasoon nähden. Kepit on nyt Primon mielestä huippukiva este, jolle pitää vähän yrittää varastaakin. wink Tehtiin myös keinua ihan erillisenä. Varmuutta on alkanut tulla sillekin, mutta ei olla kyllä vielä yhdistelemässä muihin esteisiin pitkään aikaan...

Lopuksi mentiin rataa, jossa oli alussa hyppyjä kaaressa, ja sitten piti ohjata puomin alle U-putkeen ja sieltä vielä toiseen putkeen joka meni myös puomin alta - koirasta katsottuna oli siis kolme putken suuta kohtalaisen lähekkäin toisiaan tyrkyllä. Putket sujui Primolta ihan kivasti, vaikeampaa meille oli se hyppykaari kun jätkä tuli aina yhden hypyn ohi. Palasteltiin osiin ja saatiin lopulta kaikki kohdat onnistumaan - ei kylläkään yhdistetty enää kokonaisuudeksi kun koiralla roikkui kieli jo maassa asti... Kerrankin Primolle vesi maistui treeneissäkin.

Huomenna piti olla naapuriseuralla epäviralliset agilitykilpailut, mutta ne on kuulemma siirretty syksyyn, joten ei tarvitse enää pähkiä osallistuako vai ei. No, ihan hyvä näin, huomiseksi on kyllä järjestynyt jo muuta ohjelmaa. Perjantaina saa onneksi vähän hengähtää ennen lauantaista Spanielikerhon järjestämää ryhmistä, jossa häärin töissä koko päivän. Toivotaan että sää suosii näyttelyväkeä.