Eilen Primolle tuli täyteen 12 kuukautta tässä maailmassa - kylläpä aika on kulunut nopeasti! Vastahan Primo oli pienen pieni pallero, joka ei juuri muuta tehnyt kuin söi ja nukkui. Kyllä on pojasta kasvanut oikein mukava, energinen ja aktiivinen nuori mies.

Kävimme eilen synttärin kunniaksi vähän morjenstamassa koirakavereita Nummenrannan koirapuistossa ennen mökille lähtöä. Aitauksessa oli vain yksi ennestään tuttu koira, bretoni Sulo. Ihan mukavasti kaikki koirat saivat leikkiä aikaiseksi, vaikka välillä oli kyllä hämmästyttävän rauhallisiakin hetkiä, kun aitauksessa oli viisi tai kuusi koiraa ja jokainen puuhaili omiaan.

Mökillä Primo sai iltaruoaksi kakun, eli lihapaté-maksamakkara-kyhäelmän, joka oli koristeltu kurkulla. Aika nopeasti kakku hupeni lautaselta ja tuntui maistuvan Primolle. Tosin mistäpä se ei pitäisi... Kakun jälkeen Primo sai vielä pari lahjaa, eli herkkuja ja leluja. Olin ostanut pojalle Ekotorilta 20 sentillä vanhan pehmolelun, jonka pesin ennen lahjaksi antamista. No, jätkä suolesti lelun varmaan kymmenessä minuutissa, että iloa lelusta oli ns. koko rahan edestä.

Tänään kävimme Raumalla Primon synnyinkodissa. Primo ja Peter pääsivät leikkimään yhdessä, ja tällä kertaa Peter oli se joka määräsi. Primolla olisi ollut leikki-intoa tuntitolkulla, mutta Peter alkoi loppua kohden osoittamaan enemmän kiinnostusta sylissä istumiseen kuin temmeltämiseen. Vickykin pääsi moikkaamaan Primoa, mikä vähän jännitti pientä miestä, joka osoittikin selkeästi olevansa pieni ja harmiton.

Muuten ei kuluvan viikon aikana olla kummempia puuhailtukaan. Olemme käyneet koirapuistossa ja pidentäneet vähän lenkkejä, kun Primokin tuntuu nyt taas paremmin jaksavan ilmojen viilettyä ja iän kartuttua. Lenkeillä ollaan välillä vähän tokoiltu ja kotosalla olen yrittänyt saada Primon palauttamaan lelua käteen. Yhtenä päivänä kaivoin Ikeasta ostetun tunnelin esille, ja otin sisällä putkea pari kertaa Primon kanssa.

 

Alla tuoreimmat (ja melkein vanhimmat) kuvat synttärisankarista. Primon vauvakuvat (c) Anne Trygg.

Pikku-prinssi 1 viikon ikäisenä emänsä Inkan kanssa.

 

Tässä kuvassa Piimo-Piimo on jo 2 viikkoa vanha.

 

Sekarotuinen Klaara ja Primo leikkivät YO-kylän koirapuistossa Primon 1-v. syntymäpäivänä 27.8.2010.

 

Primo tyttöjen kanssa 27.8.2010.

 

Synttärisankarin "kakku".

 

Juhlakalulta melkein jo kuola valuu, kun joutuu odottamaan valokuvauksen ajan...

 

"Veljekset" Primo ja Peter 28.8.2010 Raumalla.