Torstaina Primo pääsi hierojan käsittelyyn. Jätkä oli taas superinnokas, mutta malttoi silti ensimmäistä kertaa ikinä asettua oma-alotteisesti kyljelleen makaamaan. Alkukäsittely meni rauhallisesti, mutta loppupuolella Primo olisi jo halunnut nousta leikkimään. Saatiin kuitenkin poika käytyä läpi ja kaikki oli kunnossa. Pientä kireyttä lapojen välissä mutta ei mitään ihmeellistä. Hieno juttu!

20131006_145102-normal.jpg

Eilen kului koko päivä Hyvinkäällä Spanieliliiton pääerikoisnäyttelyssä. Peräti yli 70 kooikerhondjea oli ilmoitettu näyttelyyn ja suurin osa ilmoittautuneista oli paikallakin. Valiouroksia oli 14. Primon saadessa laatuarvosanan "erinomainen" totesin, että päivälle asetetut tavoitteet olivat jo ylittyneet. Valioissa oli näyttäviä uroksia, joiden joukossa en uskonut Primon saavan EH:ta parempaa. Tuomarin sijoittaessa Primon valioluokan neljänneksi oli jo suorastaan voittajaolo! Kiitos Suville taitavasta handlaamisesta. :) Primon saama arvostelukin oli hyvä ja ihan koiran näköinen.

val4eri-normal.jpg

5.10.2013 Spanieliliiton pääerikoisnäyttely, tulos VAL ERI 4 - ja häntä heiluu!

Bullbenz-koirilla meni näyttelyssä kovaa, sillä "Kossi" oli ROP-pentu ja BIS-2-pentu, "Ruudolf" pentujen 2. ja KP, "Cola" valioluokan 1. ja PU1 sekä lopulta VSP ja BIS-4-VSP. "Teddy" oli valioluokan 3. SA:lla. Nartuista paikalla oli edustamassa Keira, joka sai ERIn valioissa. Hienosti pärjäsivät myös "Maggie" (PEN 3), "Nita" (ERI 1 SA V-SERT), "Peter" (ERI) ja "Isla" (ERI 1 SA PN 1 ROP BIS-2!!), eli mahtavasti meni muillakin tutuilla. Onnittelut vielä kaikille!

 

valiot-normal.jpg

Valioluokan uroksia, vasemmalla Primo, keskellä Teddy (Bullbenz Kooi Quint Sade) ja oikealla Peter.

 

kasvari-normal.jpg

Bullbenzit esiintyivät myös kasvattajaluokassa. Kolmen kennelin joukosta Bullbenz sijoittui toiseksi ja sai KP:n. Bullbenz-ryhmässä esiintyivät Cola, Keira, Primo ja Teddy. Oli kyllä tasainen rivi ja hyvin samanlaisesti värittynyt joukko. :)

 

20131006_150629-normal.jpg

Pitkä näyttelypäivä vaati veronsa ja tänään ei olla tehty oikeastaan mitään - paitsi vähän rymytty metsässä ja pelloilla.