Rakas pikkupoika täyttää tänään jo kokonaset kaksi vuotta! Ja kyllähän tuossa pojassa näkyy tietynlaista aikuistumista, vaikka Piimo-piimo edelleen on välillä vähän lapsellinen ja hassuttelee sydämensä kyllyydestä. Mutta niin sen kuuluu ollakin.

Synttärisankari sai iltapalaksi tietenkin kakun. Kakku muodostui tällä kertaa Cesar-ateriasta, jonka välissä oli maksamakkaratäyte. Päällä oli kananmunanvalkuaista ja maksamakkarasta veistelemäni kakkonen. Reunoja koristivat kurkkuviipaleet.

 

 

Kuten arvata saattaa, ensimmäisenä hävisivät maksamakkarat kakun päältä ja välistä. Olin kuvitellut, että kurkut jäisivät aivan viimeisiksi, mutta Primo napsi niitä lihahyytelön syönnin lomassa.

 

Lopuksi poika pääsi poseeraamaan kukkapenkin eteen:

Primo 2v. 27.08.2011

 

Tavaralahjaa Primo ei nyt saanut ollenkaan, sillä kaksi viikkoa sitten poju sai pari uutta lelua. Niistä erityisesti Kong-merkkinen frisbee on ollut valtava menestys - Primon silmät vain syttyvät riemusta kun se näkeekin frisbeen.

Juhlapäivää on tänään vietetty suurelta osin ulkosalla. Primo on mm. auttanut perunannostossa (ja sen seurauksena juossut ympäri pihaa peruna suussa) ja noutanut frisbeetä. Lisäksi ollaan ihan vain loikoiltu, kun on ollut niin lämmin ja kaunis päivä. Nyt synttärisankari alkaa olla melko lailla väsynyt kaikesta puuhailusta ja vetäytyi hetki sitten ruokalevolle.