Päivitykset laahaavat vähän jäljessä, mutta en viitsinyt kaikkea rykäistä saman otsikon alle viime viikolla. :) Siispä jäi mainitsematta, että viikko sitten sunnuntaina Anne T. tuli mökillemme laumansa kanssa. Mukana olivat siis Sade, Peter, Rianna ja jonon jatkona pikkuinen Lemon. Peter alkoi täristä innosta heti kun takaluukku avattiin - se tunnisti mihin on päässyt ja odotti uimaan pääsemistä malttamattomana. Välittömästi autosta päästyään koirat suuntasivatkin laiturille.

IMG_6013.jpg

IMG_6137.jpg

Peter oli innokkain uimari, Riannakin kävi polskuttelemassa mutta Sade tyytyi lähinnä rannalla kahlailuun. Lemon yllätti varmaan itsensäkin ja kävi pariin otteeseen uimassa pienen kierroksen! Oli se suloinen pieni pallero. Primo ei tapansa mukaan mennyt kuin kahlailemaan, enkä viitsinyt sitä sillä kertaa laittaa laiturilta uimaan. Se kun kävi aikaisemmin viikonlopun aikana muutaman kerran uimassa, juurikin laiturilta veteen laitettuna. Hienosti jätkä muisti taas alkuihmettelyn jälkeen miten homma toimii ja ui pienen pyörähdyksen ennen kuin palasi rantaan. "Uimakoulun" kuvat löytyvät täältä.

IMG_6246.jpg

Lemon, ikää reilut 11 viikkoa.

 

Samaisena sunnuntaina viikko sitten saimme Primon kanssa vieraita, sillä Mindi tuli luokseni hoitoon keskiviikkoiltapäivään asti. Koirat tulivat sopuisasti juttuun, enkä muuta odottanutkaan - onhan Mindi ollut meillä ennenkin. Nämä kaverukset ovat kuin sisko ja sen veli. Lenkillä meinasivat hihnat välillä mennä ristiin, mutta muutoin kaikki sujui mallikkaasti. Mindi löysi Primon pedistä heti mieluisan nukkumapaikan, toki oma "unikaveri" piti ottaa vierelle turvaksi. :)

20150706_065334.jpg20150705_210435.jpg

Prinsessa ja Prinssi Rullahuuli

Itse olen potenut sitkeää kesäflunssaa, mutta katsotaan, josko tällä viikolla jo rohkenisi lähteä vaikkapa agilityhallilla käymään. Ohjattujen treenien suhteen tauko jatkuu elokuun alkuun, ja meidän kohdallamme todennäköisesti elokuun loppupuolelle asti, sillä vietän loput kesälomastani elokuussa ja lomapäiviä tullee vietettyä maalla. Sain iloviestin sähköpostiini kuun vaihteessa: pääsimme jälleen syksyksi treenaamaan myös Kelpokoiralle Tuulia ja Timo Liuhdon osaaviin käsiin. Syksyn treenijakso kulkee nimellä vauhtiratakurssi. Sitä odotellessa, mutta nyt kuitenkin nautitaan vielä kesästä - säästä huolimatta.