Tiistaina 21.8. ehdimme vielä käydä ratajuoksutreeneissä ja keskiviikkona 22.8. ohjatuissa agilitytreeneissä ennen kuin lähdin viikoksi Kreikkaan lomailemaan. Juoksutreenit meni jälleen tosi hyvin, Primo on selvästi alkanut kiinnostua hommasta. smiley Myös agilitytreenit sujui mahtavasti! Tehtiin U:n mallista rataa joka muodostui tavallisista hypyistä, muurista ja okserista. Primo oli hurjan innokas ja suoritti rataa välillä väärin päin omin luvin - ei haittaa, pääasia että veto on esteille eikä ulos radalta. laugh Okserikin ylitettiin mukisematta. Ja kylläpä se irtosi, kun rata muistutti alkupäistään hyppytekniikan perussarjaa joka on Primosta tietenkin "tosi ihku". Minun ei tarvinnut juuri muuta tehdä kuin yrittää siellä U:n käännöskohdassa osata kääntyä oikealla hetkellä jotta Primo osaisi hakea kääntyvän hypyn oikein. Siinä sitä harjoittelemista sitten vähän olikin, mutta saatiin lopulta onnistumaan. Jäi siis huippuhyvä fiilis noista treeneistä!  

Lomaviikkoni ajan Primo oli hoidossa Suvin luona Mindiä ihastuttamassa. Viikko oli sujunut hyvin ja sain hakea iloisen mutta väsyneen oloisen koirapojan takaisin kotiin lauantai-iltana. Primo täytti hoidossa ollessaan 3 vuotta! Täytynee napata jonkinlaiset kuvat jossain vaiheessa... Poitsu oli viikon aikana vähän keksinyt omaakin kivaa, ja oli kuulemma varastanut ilmeisesti naapurin pihalta frisbeen, kun omaa frisbeetä ei ollut tyhmä omistaja pakannut mukaan hoitopaikkaan... Suuret kiitokset Suville + koko perheelle koohopojan erinomaisesta ylläpidosta!

Sunnuntaipäivä vietettiin rauhallisissa tunnelmissa metsässä lenkkeillen, mutta tänään kun minulla vielä oli vapaapäivä, käväistiin hallilla vähän omatoimitreenailemassa. Olin ajatellut tehdä keppejä mutta enpä sitten löytänyt oikeita ohjureita mistään. Tehtiin pientä ohjaamistreeniä ja - vihdoinkin - lähdössä pysymistä! Otin lähtötreeniä heti aluksi ja aloitin vain putkella. Primo oli tosi innostunut, joten uskon että se myöskin palkkautui vapauttamisesta. Meni tosi kivasti, otin pari toistoa myös hyppy-putki -yhdistelmällä joka sekin toimi. Ja vieläpä lelupalkalla, Ikeasta ostettu pupu-lelu sai kyytiä!

Tein vähän myös yleistä naksuttelua ja kaikki sujui vallan mukavasti. Hallissa tuli nopeasti lämmin enkä halunnut treenata liikaa, joten tuli pidettyä lyhyet ja ytimekkäät treenit. Ohjureiden löytymättömyys vähän harmitti, mutta kyllähän meillä muutakin harjoiteltavaa riittää runsain mitoin. wink

Mitään sen kummellisempaa ei olekaan nyt tainnut tapahtua. Kalenteri syyskuun osalta alkaa kyllä olla jo melkoisen täynnä...  Saattaa olla, että jätän tämän viikon ATT:n epikset suosiolla väliin. Varsinkin kun emme välttämättä ole nyt oikein epistely-valmiudessa. No, fiiliksen mukaan.

Lomaviikkoni aikaisia kuvia ja kuulumisia Primon ja Mindin kuvioista löytyy Mindin blogista. Aikaisempia kuvia elokuulta olen nyt jälkikäteen lisäillyt vähän galleriaan. Pari kuvaa meidän osaltamme surkeasti menneistä epiksistä löytyy V-P Suurosen kuvasivulta.