Helmikuun alussa Primolla oli lenkkitreffit Usva-nimisen koikkeritytön kanssa. Koirat tuntuivat tulevan hyvin juttuun ja leikkivätkin vähän. Viime torstaina ja perjantaina Primo ja Usva tapasivat jälleen jokseenkin romanttisemmissa merkeissä. Kumpikin tapaaminen oli onnistunut ja nyt sitten vain odotellaan, josko kevään kuluessa maailmaan putkahtaisi Primon jälkikasvua. Mahdollinen pentue syntyy Roosnell-kenneliin.

IMG_7487.jpg

IMG_7500.jpg

IMG_20170223_184339.jpgIMG_20170223_184634_1.jpg

Lauantaina osallistuimme L-SSK ry:n järjestämään Spanielien laskiaisriehaan. Ulkoilupäivän teemana oli vapaamutoinen oleskelu mukavassa seurassa Tuorlan alueella. Paikka oli tuttu muutaman vuoden takaa Suomen Kooikerhondje ry:n kesäpäiviltä. Meillä oli lauantaiksi vähän muutakin ohjelmaa, mutta tunnin verran ehdimme nauttia upeasta ilmasta ja seurustella muiden kanssa. Minulla oli kamerakin mukana, ja siinä olikin kova työ kun yritti saada ikuistettua useissa pienemmissä ryhmissä telmiviä luppakorvia. Kooikerhondjetkin oli melkoisen hyvin edustettuina. Isoon osaan kuvista päätyi ihanalla nuoruuden innokkuudellaan ja ennakkoluulottomasti kaikkien kanssa leikkivä Oorbellen Orlando "Lucky". Kaikki kuvat nähtävissä täällä: klik.

IMG_7549.jpg

IMG_7556.jpg

Eilen kävimme kiireettömällä peltolenkillä lähellä merenrantaa (kuvia täällä). Primo innostui juoksemaan hangessa ihan itsekseenkin hajujen ja jälkien perässä. Välillä se humpsahti syvemmälle lumeen melkein kaulaansa myöten. Auringonkukkapeltojen keskellä oli varmasti pupujen tai peurojen jälkiä, ainakin peltojen kiinnostavuudesta päätellen. :) Lenkki oli varsin tehokasta liikuntaa ja hyvä päätös viikonlopulle. Primo olikin loppuillasta aivan kuitti ja nukkui tyytyväisenä sohvalla BoT-loimi yllään.

IMG_7709.jpg

Katkennut hammas ei ole ainakaan toistaiseksi Primoa näkyvästi vaivannut. Toivotaan, että takapakkia ei tule ja pärjätään vielä torstaihin asti, jolloin juuret poistetaan.

IMG_20170226_212544.jpg

IMG_20170226_222355.jpg