Heinäkuu on ollut Primolle pitkälti lomailua. Kävimme kerran hallilla omatoimitreeneissä. Viehejuoksutreenit ovat olleet katkolla milloin kuumuuden, milloin vieheenvetäjän estymisen vuoksi. Kotona on vähän tokoiltu ja temppuiltu huvin ja aktivoinnin vuoksi. Paljon aikaa on myös vietetty mökillä. Primo voi helposti kahlailla ja seisoskella järvessä parikymmentä minuuttia, mutta ei, uimaan ei lähde. Paitsi kerran ihan muutaman vedon pyörähti, kun minulla oli kala koukussa kiinni ja olin päästämässä sitä takaisin järveen.

IMG%20079-normal.jpg

Siiri ja Primo BFF 13.7.2014

Välillä Primo on jo vaikuttanut suorastaan tylsistyneeltä, joten perjantaina lähdettiin sitten vähän ex tempore epävirallisiin agilitykisoihin Vanton tilalle. Sää oli sopivasti vähän viilennyt ja tuuli, joten arvelin ettei kisapaikalla olisi tuskastuttavan kuuma. Möllien hyppyrata oli oikein kiva rallittelu, vaikka siellä radalla sitten sainkin huomata että oli siellä ansapaikkojakin. Primolla oli  hyvin virtaa ja se meni kovaa! Meille tuli 2 kieltoa ja hylly kun Primo meni väärään U-putkeen. Kun se tuli väärästä putkesta ulos, ohjasin sen oikeaan putkeen ja sitten radanmukaisesti takaisin siihen toiseen, johon Primo oli jo kerran ehtinyt sukeltaa. Tämä putkiralli alkoi jo naurattaa itseänikin mutta Primo veti täysillä, meinasi vallan kiire tulla. Maalissa palkkasin frisbeellä ja se kelpasi! Lelu ei läheskään aina kelpaa Primolle radan päätteeksi, mutta nyt se taisteli siitä hienosti. Olin ihan hurjan tyytyväinen, suorastaan voittajafiilis! Olimme kuulemma 20 virhepisteellämme neljänsiä.

Se ensimmäinen kielto tuli sellaisesta kohtaa, jossa arvelin jo rataantutustuessa että tästä Primo saattaa tulla ohi. Todella tyypillinen virhepaikka meille, kaksi hyppyä vierekkäin joista jälkimmäinen tullaan takaisinpäin. Toinen kielto oli harmittavampi, mietin ohjatessani että irtoaakohan se jos jatkan tästä... Jätin sen yhden askeleen ottamatta, jos sen olisin tehnyt olisi Primo varmaankin hypännyt. Nyt oma liikkeeni veti koiran aika lailla viime hetkellä pois esteeltä, Primo ei ollut siis lukinnut sitä vielä. Minä aina varmistelen radalla, miksi en nytkin tehnyt niin?

Kielto tuli tosiaan väärään putkeen menemisestä. Huomasi ettei olla hetkeen tehty mitään, en ollenkaan tajunnut rataantutuestuessa että edelliseltä hypyltä koira näkee suoraan sen väärän putken. Olisi ilman muuta pitänyt ottaa kunnolla haltuun hypyn jälkeen ja kääntää voimakkaammin oikealle esteelle. No, samapa tuo, vauhti ja tekemisen meininki oli muuten niin hyvää. Tiedostan virheeni, ehkä näistä osaa taas ottaa opikseen. :)

IMG%20318-normal.jpg

Serkukset Primo ja Maggie 23.7.2014

 

Olen taas lisäillyt galleriaan uusia kuvia: klik