Ohjatut agilitytreenit alkoivat 9.1.2013. Meillä oli vuoden ensimmäisissä treeneissä mukava rata, jonka Primo suoritti aika kivasti, mutta itselleni tuli harmittavia ohjausvirheitä. Onneksi Primolla on nykyään sen verran enemmän motivaatiota, että se kestää paremmin tunarointiani ja toistoja.9. tammikuuta 2013Viime keskiviikkona treenailimme mm. puomia ja keppejä osana rataa. Keppeinä oli 2/3 vinokepit ohjureilla. Molempiin esteisiin yhdistettiin myös valssi. Puomilla oli pitkästä aikaa hienosti vauhtia ja kepitkin sujuivat mielestäni tosi hyvin. Samoin ennen puomia oleva kolmen hypyn pyöritys, joista viimeisin ennen puomia hypättiin takaakiertona meni varsin mallikkaasti.Iltalenkillä

Tänään ehdimme pitkästä aikaa valoisaan aikaan lenkille. Aurinko valaisi vielä puiden latvoja ja värjäsi taivaan osittain vaaleanpunaiseksi. Pakkasta oli -18 astetta. Onneksi huomiseksi on luvattu jo lauhempaa.18. tammikuuta 2013 Vähän pitää tassuja nostella.

Primon kanssa on nyt muutaman viikon ajan tehty fysioterapeutin antamia harjoituksia mm. jumppapallojen kanssa. Lähinnä itselleni muistiin, että tällä viikolla sekä minä että Primo aloitimme myös msm-jauheen käytön,  aika näyttää onko sillä minkäänlaisia vaikutuksia.