Niin se syksy vain pimenee, eikä lumesta ole vielä tietoakaan... Viikon aikana olemme olleet lenkillä Mindin kanssa ja käyneet myös koirapuistossa. Lisäksi olen naksutellut poitsulle vähän. Lähinnä on tullut treenattua nenäkosketusta agilityä varten. Periaatteessa Primo osaa kyllä homman, mutta aina välillä silti tarjoaa tassulla läppäisemistä.

 

Primo maalla 12.11.2011

 

Oma flunssa ja muutkin kivut ja säryt ovat alkaneet helpottaa, ja olemme tehneet jälleen hieman pidempiä lenkkejä sekä käyneet kiipeilemässä Sauhuvuorella ja Vaarniemenkalliolla. Oma kuntoni on kärsinyt flunssasta, joten kiipeily ei ole ollenkaan pahitteeksi minullekaan. Harmi vain, että pimeä tulee nyt niin aikaisin, ettei tuonne metsään oikein voi töiden jälkeen lähteä, joten varsinaiset metsälenkit jäävät viikonlopuille.

Perjantai-iltana lähdimme vanhempieni luokse yöksi. Ensitöikseen Primo haukkui pihalle pensaisiin laitetut ulkovalot aivan pystyyn, mutta totesi ne lopulta harmittomiksi. Hassu poika... Maalla kun oltiin, eilen tehtiin myös pyöräilylenkki, ja Primo paineli kyllä todella kaunista ravia varsinkin niinä hetkinä kun oikein malttoi keskittyä.

 

Primo patsastelee 12.11.2011.

 

Nyt odotellaan jännityksellä, millainen tuomio saadaan Piiralta ensi keskiviikkona. Toivottavasti hänellä on hyviä uutisia. Josko päästäisiin vaikka jatkamaan agilitytreenejä.