Lauantaina suuntasimme näyttelyn jälkeen agilityhallille. Osallistuimme nyt toista kertaa Eva Lacnakovan koulutukseen. Rata näytti tällä kertaa tältä:Joillekin koirakoille, esim. minulle ja Primolle, keppien tilalle laitettiin suora putki. Lisäksi nro 17 oli kuvasta poiketen sama putki kuin nro 5 mutta toisesta suunnasta. Numeron 10 sai hypätä kummalta puolelta tahansa, minä tein Primon kanssa suoraan eli eri puolelta kuin mihin numero on merkitty.

Teimme rataa pätkissä, ja alkuverryttelynä otettiin 4-7, 8 eri suunnasta hypättynä kuin piirrokseen merkitty, ja sitten jatkettiin putki-putki-putki eli esteet 16-18. Tässäkin oli jo tekemistä! Primo kesti putkileikkaukset kyllä hyvin kunhan ehdin mukaan, ja kunhan annoin käskyt riittävän ajoissa koiran ollessa vielä edellisessä putkessa. Olin alkuun kyllä oikeinkin tyytyväinen!

Myös pätkä 1-10 meni ihan hienosti, mutta en jostain syystä meinannut millään saada tehtyä valssia 8-9 esteiden välissä, vaan siihen tuli aina jokin outo leikkaus joka sai Primon pyörimään ympyrää jaloissani. Ohjauslinjani 8-esteelle oli myös järkyttävän kauhea, mikä siis sai aikaan tuo ongelman ennen putkea 9. En ymmärrä miksi saattelen Primoa aina niin pitkälle, vaikka tiedän kyseisen tavan aiheuttavan ainakin kaksi tuttua ongelmaamme: Primon pitkät kaarrokset ja sen, että ohjaukseni on myöhässä ja ohjauslinjani kehno --> otan turhia sivuaskelia jotka häiritsevät Primon etenemistä.Primo 21.01.2013

Lopussa teimme muistaakseni vielä pätkää 9-16, joka ei enää oikein tahtonut sujua. Saattelin liian pitkälle putkeen 12, tuli kiire ohjaamaan hyppy 13 ja en tahtonut enää saada Primoa ohjattua hypylle 15 asti. Aloin kyllä siinä vaiheessa olla itsekin jo aika tavalla poikki, enkä enää oikein saanut pidettyä ajatuksia tekemisessä joten yritykset jäivät laihoiksi. Rata näyttää helpolta, mutta siinä oli meille paljon ns. oppimisen paikkoja, joita todella pitäisi hioa! Pitänee joskus rakennella omatoimitreeneihin edes osa radasta.

Oli kyllä kiva koulutus jälleen, ehdottomasti pitää yrittää päästä ensi kerrallakin mukaan. Tällä kertaa meidän ryhmässämme oli 6 koirakkoa, joista kolme koohoa: Rianna, Mindi ja Primo. Neljäs kooho Peter oli mukana aikaisemmassa, kisaaville tarkoitetussa ryhmässä (jossa tehtiin samaa rataa). Olipas kiva nähdä Riannan ja Mindinkin menoa.

Päivitin tänään Primon kuvasivustoa ja lisäsin sinne myös vanhoja kuvia, kun hoksasin miten simppeliä se oikeastaan onkaan. Taas ovat näkyvillä mm. Bullbenz-uimakoululaisten kuvat. Olin peräti niin ahkera, että lisäsin tänään ottamani kuvatkin jo galleriaan.